SSEA är en av tre finalister i Årets bygge 2022!

Återigen är vi med i Årets Bygge, i år som en av tre finalister! Årets Bygge är samhällsbyggnadssektorns mest prestigefyllda pris som varje år delas ut av tidningen Byggindustrin.

Årets Bygge är byggbranschens mest prestigefyllda tävling som lyfter fram alla aspekter och alla aktörer i ett framgångsrikt byggprojekt. Likt tidigare år granskas alla projekt utifrån fem kriterier: arbetsmiljö, hållbarhet, tid/kvalitet/budget, teknik/innovation och samverkan. Intresset för Årets Bygge 2022 har varit rekordstort, med hela 89 projekt i startfältet.

Samhällsfastigheter

De tävlande är uppdelade i sex kategorier: samhällsfastigheter, industri/logistik/butik, bostäder, hotell och kontor, infrastruktur och renovering. En vinnare kommer att utses i varje kategori, samt en samlad totalvinnare. Vi tävlar alltså i kategorin samhällsfastigheter.

 

Vi har nominerats förr

År 2020 nominerades vårt WELL- och BREEAM-certifierade kontorsprojektet Foajén i Malmö, beställare Jernhusen. Samma år nominerades även vårt Miljöbyggnad Guld-projekt Danderyds nya akutsjukhus, Stockholm. Beställare Lokum.

 

Vinnaren presenteras i mars

Nu väntar vi spänt på prisutdelningen den 24 mars, som kommer äga rum i Stockholm.
Stort grattis alla involverade!

Årets Bygge 2022 – finalister i kategori Samhällsfastigheter