Nyheter

Första spadtaget på Väsjöskolan!

Fredagen 26 april hölls det första officiella spadtaget för den nya Väsjöskolan i Sollentuna.

SSEA är en av tre finalister inom kategorin Samhällsfastigheter inom Årets Bygge 2024!

SSEA är en av tre som gått vidare till final inom kategorin Samhällsfastigheter inom Årets Bygge 2024. Vinnarna utses den 19 mars i Stockholm.

Tack alla som besökte oss på LAVA-mässan!

Torsdagen 8 februari ställde SSEA ut på studentmässa i Stockholm. Det blev en lyckad dag med massor av möten med såväl studenter som branschkollegor.

SSEA lämnar över projekt Nya Högaholmsskolan till beställaren

Under fredagen lämnade SSEA över projektet, som omfattar en skola för årskurs F-6, till beställaren Malmö Stad, Stadsfastigheter

SSEA lämnar över projekt Stapelbädden till beställaren

Under torsdagen lämnade SSEA över projektet, som omfattar 105 studentlägenheter, till beställaren MKB Fastighets AB

SSEA och HandyDay har ingått samarbete

SSEA och inköpsverktyget HandyDay har ingått samarbete. Med ett välutvecklat och genomtänkt system kommer SSEA att såväl effektivisera som höja kvaliteten på inköpsarbetet i verksamheten.

Höstterminen har startat i nya Hjalmar Lundbohmsskolan

Samverkansprojektet Kunskapsstaden i Kiruna kommun, döpt efter den förra skolan Hjalmar Lundbohmsskolan, har öppnat dörrarna för första gången. De stora, nya ytorna och att lärarna fått varit delaktiga i utformningen av sina respektive lokaler uppskattas av elever och lärare.

Sidskogen och SSEA har tecknat ett samarbetsavtal

Med det nya samarbetsavtalet kommer vi att stärka den gemensamma organisationen, där SSEA bidrar med tjänstemän och Sidskogen med kunniga yrkesarbetare. Samarbetet gör att bolagen skapar en naturlig synergi, som möjliggör att vi kan ta oss an större projekt, säkerställa bra kvalitet i utförandet och samtidigt vara lokalt förankrade.

Hållbarhetsrapport 2022

SSEAs hållbarhetsrapport för 2022 är nu färdigställd. Denna är en sammanfattning av händelser och resultat för året som gått kopplat till SSEAs hållbarhetsarbete utifrån sociala, miljömässiga och ekonomiska aspekter.

Bygglov för Plantagen-projekten!

Arbetet med Plantagen-projekten är inne i ett intensivt skede. SSEA har precis fått bygglov för parkeringen vid Norra Djurgården. Att SSEA dessutom fick full pott på projektets första kundmätning var extra roligt!

SSEA Group förvärvar Kiruna Målbygg AB

Kiruna Målbygg AB är ett välmående bygg- och måleriföretag med 22 anställda. Bolaget kommer bli ett systerbolag till SSEA och stärka upp Region Norr med kunniga yrkesarbetare.

Succé vid invigning av Bollnäs Bandyhall

Tisdagen den 18e oktober hölls invigningen av den nya bandyhallen som SSEA byggt tillsammans med SBB. Med 1400 personer på läktaren, bandyspel, musik och tal blev kvällen en succé.

Hållbarhetsrapport 2021

SSEAs hållbarhetsrapport för 2021 är nu färdigställd. Denna är en sammanfattning av händelser och resultat för året som gått kopplat till SSEAs hållbarhetsarbete utifrån sociala, miljömässiga och ekonomiska aspekter.

SSEA är en av tre finalister i Årets bygge 2022!

Återigen är vi med i Årets Bygge, i år som en av tre finalister! Årets Bygge är samhällsbyggnadssektorns mest prestigefyllda pris som varje år delas ut av tidningen Byggindustrin.