Sidskogen och SSEA har tecknat ett samarbetsavtal

2023-04-18

Med det nya samarbetsavtalet kommer vi att stärka den gemensamma organisationen, där SSEA bidrar med tjänstemän och Sidskogen med kunniga yrkesarbetare. Samarbetet gör att bolagen skapar en naturlig synergi, som möjliggör att vi kan ta oss an större projekt, säkerställa bra kvalitet i utförandet och samtidigt vara lokalt förankrade.

Sidskogen är ett byggbolag som främst är verksamma i Hälsingland. De är en väletablerad och uppskattad entreprenör med hög kompetens, som tidigare levererat många fina projekt. Syftet med samarbetet är att ta tillvara på SSEAs och Sidskogens respektive styrkor, för att därigenom växa och möjliggöra nya gemensamma projekt inom Hälsingland och intilliggande geografiska marknader.

SSEA och Sidskogen har tidigare arbetat tillsammans i projekt Bollnäs Ishall, där båda varit väldigt nöjda med samarbetet och kvaliteten på det som levererats

-För oss medför samarbetsavtalet en ökad synlighet inom regionen och att vi är lokalt förankrade, berättar Eve Seignolle, projektchef på SSEA. Tillsammans med Sidskogen blir vi mer flexibla och anpassningsbara till marknaden. Vi är glada över att ha en ny samarbetspartner som är lokalt förankrad, som har levererat bra projekt till bra kvalitet och som dessutom har ett utbrett nätverk i regionen.

-Vi är otroligt glada att fått signera detta samarbetsavtal med SSEA, säger Marcus Olsson, VD på Sidskogen Bygg. Detta gör att vi stärker oss tillsammans och som enskilda bolag. Med detta avtal så kan vi stärka den lokala förankringen och titta på helt andra projekt än tidigare och skapa fina affärsmöjligheter. Att vi på Sidskogen får ett så pass väletablerat och stort bolag med mycket kunskap i ryggen känns mycket positivt.

SSEA och Sidskogen arbetar för närvarande med flertalet tidiga diskussioner med kommun och andra privata aktörer norr om Dalälven. Vi ser fram emot många spännande projekt tillsammans!